Möt vårt drivna team!
För att få veta mer om vad vi som mediebyrå kan hjälpa dig med, maila oss! ››

Som mediebyrå i Stockholm vill vi kunna bidra till att ni som kyrka, organisation eller företag kommer in i matchen på nätet. Med snygga och funktionella lösningar blir ni helt enkelt mer attraktiva på nätet. Som offentlig person eller artist kan vi hjälpa dig skapa ett starkare varumärke.

Vi vill att alla som hamnar hos just er ska bli inspirerade och känna att de kommit helt rätt. Vårt mål är att med hjälp av rätt kompetens inom media och design få hjälpa er att både synas, lyckas och bli starkare på nätet.

Kyrkmedia är en webbyrå som vilar på en kristen grund. Alla i vårt team kommer från olika sammanhang där engagemang och passion är grundstenar. Mångfald och bredd är något som präglar vårt tänk.

Keep in touch!

Maila oss ››ANDREAS är vår Projektledare. Han brinner för att kyrkor och organisationer ska lyckas i sin kommunikation. Han gillar att klättra och lyssnar gärna på musik.

 


PETTER är vår Art Director. Han är den som skapar & utvecklar grunderna av alla våra produkter. Petter älskar att surfa och cyklar gärna nerför närmaste berg.